Organisatiecoaching

Transitieverhaal 1 Eigenaarschap?

De Haan Organisatiecoaching is gespecialiseerd in het begeleiden van transities. Het is nu meer dan ooit de tijd om expertise over het begeleiden van transities op te bouwen. Lees inspirerende Transitieverhalen van koplopers die daar al mee bezig zijn.

Het eerste verhaal is van koploper Andries Olie. Hij werkt bij Suiker Unie aan een circulaire suikerbietenketen. 

Lees meer: Transitieverhaal 1 Eigenaarschap?

Transitieverhaal 2 Verliefdheid is voorbij...

Koploper Rutger de Kort is bezig met een transitie naar een duurzame Fritesketen. Hij vraagt zich af wat er nodig is om na een eerste enthousiaste fase vol te houden en de samenwerking tot een goed einde te brengen. 

Lees meer: Transitieverhaal 2 Verliefdheid is voorbij...

Transitieverhaal 4 Groot durven denken

Jan Kempers is Programmamanager duurzame ontwikkeling van Heineken Nederland Supply. Hij is koploper in groot denken. Dat leidde ondermeer tot het succesvolle duurzaamheidsprogramma Groene Cirkels. Uit dit programma is onlangs Zero Emission Services ontstaan, een nieuw bedrijf dat de binnenvaart verduurzaamt met verwisselbare batterijcontainers.     

Lees meer: Transitieverhaal 4 Groot durven denken

Transitieverhaal 5 Bedding creëren

Marijke van den Hoogen is Manager Duurzame Ontwikkeling bij Heineken Nederland Supply. Zij loopt voorop in het voorleven van verbinder zijn. Verbinden van de rationele en intuïtieve kant van transities en verbinden van verschillen tussen deelnemers aan transities. 

Lees meer: Transitieverhaal 5 Bedding creëren