Organisatiecoaching

Theory U in organisaties

Organisaties krijgen steeds meer te maken met complexe vraagstukken, zoals klimaatneutrale productie. Voor het aanpakken van ingewikkelde vraagstukken slaan mensen de handen ineen en gaan ze samenwerken. Vervolgens is het de kunst om ervoor te zorgen dat niet iedereen enthousiast een andere kant op rent. Of dat onderlinge irritaties de oplossingen in de weg gaan staan. Met Theory U is het mogelijk te werken vanuit gezamenlijke visie, te leren hoe de relatie kwaliteit te beinvloeden, zodat lerende teams ontstaan waarin co-creatie mogelijk is waar innoverende oplossingen vanuit de creatieve kracht kunnen opkomen. 

Voor professionals die willen leren organisaties hierin te begeleiden is er de Leergang Transitiecoaching. Wil je meer lezen over Theory U, bestel dan Organisatieontwikkeling met Theory U.

Contact us if you want to order an english copy of Organisational development with Theory U.  

Daarnaast begeleidt De Haan Organisatiecoaching organisaties die willen leren hoe ze hun collectieve intelligentie kunnen inzetten voor complexe vraagstukken. 

Esther heb ik leren kennen bij het ontwikkelen van een leergang voor teamleiders, gebaseerd op Theory U.  Deelnemers waren zeer positief over het resultaat: zij hebben echt geleerd hoe een team tot ‘Verbinden vanuit Vertrouwen’ kan komen en wat hun rol daarbij is: innovatief en resultaatgericht. In onze samenwerking heb ik het leiderschap van Esther ervaren als congruent met haar visie.

-Aly Cnossen, Almere Academy

Experimenteren

met oplossingen voor morgen