Organisatiecoaching

Executive coaching

Executive leiders die hun impact willen vergroten en willen reflecteren op de impact van hun eigen handelen zijn welkom voor een individueel coachtraject. Ze worden gespiegeld op hun vragen. Omgaan met een andere rol, met macht, invloed en eenzaamheid, grenzen bewaken, feedback organiseren zijn vragen die langskomen. Anderen willen nadenken over hun persoonlijke effectiviteit, balans, loopbaan of vragen zich af hoe ze intuïtie naast ratio kunnen benutten om goed leiding te blijven geven in een veeleisende en onvoorspelbare omgeving. 

Tijdens het coachtraject heb ik geleerd balans te binden tussen mijn ratio en mijn gevoel. Esther heeft me geleerd beter naar mijn gevoel te luisteren en hier ook naar te acteren. In een vertrouwde omgeving heeft ze me gestimuleerd om uit mijn comfortzone te stappen. Ik weet nu beter wat ik belangrijk vind en kies hier bewuster voor, in plaats van te acteren naar wat ik denk dat mijn omgeving van mij verwacht

- Willeke Kloosterman, Head of project excellence, Vattenfall- BA Heat-Head Projects

Door het coachtraject ben ik uitgedaagd en gestimuleerd nog specifieker te ontdekken waar mijn kracht ligt. Gedurende het traject heb ik een grote groei doorgemaakt waardoor ik sterker in mijn schoenen sta, beter gefocust ben op wat ik wil bereiken en inmiddels mijn droombaan te pakken heb!

- Mirjam van Leeuwen, Certificeringsmanager Cocoa Abrabopa, Ghana

Hoe draagt wat ik doe bij

aan waar we nu zijn?