Organisatiecoaching

Teamcoaching

Mensen leveren in teamverband prestaties die ze individueel nooit voor elkaar krijgen. Alleen: samenwerken is niet eenvoudig. Regelmatig vinden teams het lastig om te gaan met dominante collega’s of ondermaats presterende collega’s. Vastzittende teampatronen leiden tot frustraties. Positief gebruik maken van verschillen tussen teamleden is ver te zoeken. Wat de oorzaak ook is, in alle gevallen zit het samen aan resultaten werken in de weg. Zonde, want een oplossing is mogelijk. 

De Haan Organisatiecoaching coacht teams: patronen bespreekbaar maken, werken vanuit gezamenlijk eigenaarschap en kijken naar wat ieder teamlid bijdraagt aan de situatie. Managers leren wat hun invloed is op dit proces. Dan gaat de samenwerking gaat weer stromen: goed voor werksfeer en resultaten. Professionals kunnen weer doen waar ze goed in zijn, zodat klanten krijgen waar ze om vragen.

Leergang Teamcoaching

Wil je leren hoe een team resultaten kan halen door beter samen te werken en wil je weten hoe je dat vanuit systeemdenken en vanuit verbinding met jezelf kunt bereiken, lees dan meer over deze leergang.

Lees meer...

De leergang Teamcoaching vond ik heel praktisch en waardevol. Er is volop de mogelijkheid om te oefenen met je eigen teamcoaching vraagstukken. Daarbij is er voldoende leesvoer om een en ander goed op een rijtje te krijgen. Ik vind de opleiders Esther de Haan en Roy de Brabander scherp in hun observaties en bijdragen. Ik heb mijn leerpunten direct toegepast in mijn werk.

-Eijte Foekens, Jumbo Supermarkten

Noeste arbeid voor een

krachtige oogst